• SVE VIJESTI

Svaki dan zabavan: Pregršt aktivnosti i uzbuđenja - Portonovi spreman za praznike


Portonovi je privlačan gostima i posjetiocima tokom čitave godine, bilo da radi o odmoru ili jednodnevnoj posjeti, zahvaljujući lijepim vremenskim prilikama, dobro organizovanim događajima, koncertima, bazarima, ali i činjenici da gosti u Portonovom imaju sve što bi im moglo biti potrebno – restorane, butike, kliniku, vrtić, školu, supermarket, apoteku, teratanu, kozmetički salon i još mnogo toga.

Kraj oktobra širom svijeta protiče u znaku Halloweena, popularne „Noći vještica“. Praznik se obilježava 31. oktobra, a običaj je da se na taj dan rezbare bundeve, organizuju maskenbali,  i različite tematske zabave. „Noć vještica“ će se obilježiti i u Portonovom, pogledajte šta vas sve očekuje.

Ove godine, Boka School International organizuje rezbaranje bundeva u lokalu Maison du Monde, gdje će od 18 sati biti organizovano i takmičenje za najljepšu bundevu. U Maisonu su pripremili i posebne menije za ovu priliku, a od 21 sat organizovan je i after-party uz DJ-a. Svaka maska dobiće i piće na račun kuće.

restoranu NOA od 20 sati gosti će uživati u crtanju na pijesku. Umjetnica Tatyana Ledentsova će prirediti poseban nastup povodom Noći vještica.

butiku MC2 Saint Barth Tenero Fashion očekuju vas dodatni popusti. Kupci će na cjelokupan MC2 Saint Barth asortiman imati 15% popusta u periodu od 27. do 31. oktobra.

Praznična sezona u Portonovom počinje 2. decembra, stižu regionalne zvijezde i simfonijski orkestri

Praznici u Portonovom jedan su od najiščekivanijih događaja u Crnoj Gori ove godine. Nakon prošlogodišnjeg uspjeha, sa puno nestrpljenja gosti i posjetioci se uveliko interesuju za dešavanja koja su pripremili.

Drugog decembra je organizovano svečano paljenje dekoracije i lampica jelke na Marina trgu uz koncert dječijih horova D-mol i Boka School International iz Portonovog.

Praznični bazar biće otvoren od 23. decembra do 7. januara, a pored novih elemenata dekoracije, novina će biti i svjetlosni spektakl, nešto što do sada nije viđeno u Crnoj Gori.

Od 23. decembra do 7. januara na Marina trgu će svakog dana nastupati domaće i regionalne zvijezde: Michael Jackson Tribute band, Ansambl Toć, Fantom, Elemental, Marijana Zlopaša, Ida Prester i Lollobrigida, Mostar Sevdah Reunion, MKDSL, klapa Kaše, Trio Gušt, Tijana Bogićević, Band Girls Boys and Toys, DJ Burak Yeter, Symphony Orchestra koji će izvoditi Best of ’80s hitove i mnogi drugi.

Sve događaje možete pogledati na sajtu Portonovog a za dodatne informacije kontaktirati events@portonovi.com.

Izvor: Portonovi

Коментари

PROMO

SHN STAV

PREVODILAC

ARHIVA

Прикажи више

PRATITE SHN