• SVE VIJESTI

Ljudskost ima ime a to je Zorica Drakulić Vidaković. Zorica donirala bubreg Božu Batrićeviću


Zorica Drakulić Vidaković već je odavno poznata po svom humanitarnom radu, no ovih dana pokazala je da ljudskost i humanost nemaju granicu. Ona je Božu Batrićeviću iz Nikšića koji živi u Herceg Novom a na dijalizi je već 15 godina - donirala bubreg čime mu je spasila život.

Da Zoricu i njen rad i zalaganje ne treba predstavljati posvedočiće svaki građanin ovog grada a posebno prava mala armija ljudi kojima nesebično pomaže ili im je priskočila u pomoć. Priznanje njenom radu došlo je u vidu Oktobarske nagrade ali ono najveće priznanje koje mnogima nedostaje - ljudskost - Zorici je dodjeljeno rođenjem a ona to samo pokazuje i dokazuje.

I možda bi ovaj podvig "prošao ispod radara" da o njemu nije javljeno u Facebook grupi "Žene Bara kuvaju" u kojoj se navodi:

“Anđeli su među nama! Zorica Drakulić Vidaković kao krunu svog humanizma, donirala bubreg sugrađaninu Božu Batrićeviću iz Nikšića, koji živi u Herceg. Božo je 15 godina bio na dijalizi. Sve je proteklo kako treba, i bubreg je odmah proradio."

Коментари

PROMO

SHN STAV

PREVODILAC

ARHIVA

Прикажи више

PRATITE SHN