• SVE VIJESTI

Javna rasprava o nacrtima Odluke o proglašavanju zaštićenog prirodnog dobra: Park prirode „Orjen“ i Studije revizije zaštićenog područja Park prirode "Orjen"


Sekretarijat za ekologiju i energetsku efikasnost Opštine Herceg Novi, sprovešće javnu raspravu o Nacrtu Odluke o određivanju granica, statusa, kategorije i režima zaštite zaštićenog područja Park prirode „Orjen“ na teritoriji opštine Herceg Novi i Nacrtu Studije revizije zaštićenog područja, parka prirode „Orjen“ od 12.2.2024. godine do 12.3.2024. godine.

Uvid u Nacrt Odluke i Nacrt Studije je moguće obaviti na sajtu Opštine Herceg Novi www.opstinahercegnovi.me; u prostorijama Sekretarijata za ekologiju i energetsku efikasnost, kancelarija broj 101 (III sprat) svakog radnog dana od 8.00 do 11.00 časova, kao i u kancelarijiama:  MZ Kruševice - ponedeljkom; MZ Mokrine-srijedom i petkom; MZ Kameno-Žlijebi utorkom i četvrtkom u istom vremenskom intervalu. 

Centralna javna rasprava o Nacrtu Odluke i Nacrtu Studije biće održana u ponedeljak 4.3.2024. godine sa početkom u 10.00 časova u Velikoj sali SOHN.

Iz nadležnog Sekretarijata pozivaju građane i vlasnike nepokretnosti u ovom području da učestvuju u predmetnoj javnoj raspravi, a primjedbe, predloge, mišljenja i sugestije u pisanoj formi mogu predati:

- putem pošte na adresu Opština Herceg Novi – Sekretarijat za ekologiju i energetsku efikasnost, Trg maršala Tita br.1, 85 340 Herceg Novi

- neposredno na građanskom birou Opštine Herceg Novi (šalter broj 4),

- na e-mail: eko_saglasnost@hercegnovi.me

Svi detalji mogu se pogledati na sajtu Opštine

Izvor: Opština HN

Коментари

PROMO

SHN STAV

PREVODILAC

ARHIVA

Прикажи више

PRATITE SHN