• SVE VIJESTI

Smiješno ili žalosno? Opština apeluje na nadležne da riješe situaciju sa lažnim dojavama u SŠ Ivan Goran Kovačić


Povodom prijetećih mejlova koji su upućeni JU SMŠ „Ivan Goran Kovačić”, a koji su onemogućili redovan nastavni proces u ustanovi, saopštenjem su se oglasili predsjednik Opštine Stevan Katić i sekretarka za kulturu i obrazovanje, Ana Zambelić Pištalo i uputili apel nadležnima da što hitnije nađu rješenje.

"Oštro osuđujemo djelovanje NN lica kojima se ugrožava bezbijednost djece i istovremeno urušava tok  vaspitno-obrazovnog procesa u SMŠ „Ivan Goran Kovačić”.

Bezbjednost djece i svih građana je najvažnije pitanje svake države dok je pravo na obrazovanje temeljno pravo građanina koje je Ustavom garantovano.

tekst se nastavlja...

PPROČITAJTE JOŠ: Ping-pong bombica

Zabrinjava nas potreba pojedinca ili više aktera da istrajno djeluju u svom zlom naumu šaljući poruke uznemirujućeg sadražaja.

Apelujemo na organe Uprave policije i Ministarstva prosvjete, nauke i inovacija da ulože dodatne napore da se hitno nađu počinioci te da se nastavni proces počne odvijati po ustaljenom rasporedu u školskim klupama.

Drugo polugodište uveliko teče, djeca odlaze na državna takmičenja i pripremaju se za maturu i sve ono što čini njihov učenički život, te je obaveza svih nas da im osiguramo bezbijednost u vaspitno-obrazovnim ustanovama”, navedeno je u saopštenju.

Izvor: Opština HN

Коментари

PROMO

SHN STAV

PREVODILAC

ARHIVA

Прикажи више

PRATITE SHN