• SVE VIJESTI

(VIDEO) Otvorene su prijave za Karotrc. Budite učesnik najluđe trke u regiji


Prijave učesnika na trku karića koja će biti održana 25. februara u Herceg Novom su počele i trajaće do 23. februara.

Svi koji su zainteresovani da učestvuju u najluđoj trci u regionu se mogu prijaviti putem link-a

https://praznikmimoze.me/test/sr/karotrc

"Učesnike ove godine očekuje, do sada, najbogatiji fond novčanih i robnih nagrada! Takođe, unosimo novitete, a posebno ćemo naglasiti da učesnike prvenstveno kao i posjetioce događaja, očekuje inovativan zabavni program tokom trajanja trke." - navode iz NVO Maškare.

Obezbjeđen je bogat novčani nagradni fond za sve kategorije. Od najbržih, preko najmaškaranijih pa čak i najsporiji. Ukoliko neko obori rekord staze nagrada je spremna.

Kao i do sada donja granica za prijavu učesnika u ovim kategorijama je 14 godina starosti. Za sva maloljetna lica potrebno je odobrenje roditelja za učestvovanje u trci.

Novitet u najmasovnijoj kategorijI K1 je da će se vozači takmičiti u prvom krugu na vrijeme, najbolja vremena odnosno devet najbržih ulazi u drugi krug takmičenja, a u drugom krugu trka se vozi po 3 takmičara istovremeno. Nakon drugog kruga ostaju samo 3 najbolja koja se bore za veliko finale.

U kategoriji dvosjeda K2 nema promjena, pravila ostaju ista, borba je za najbolje vrijeme, trojica najbržih takmičara osvajaju prva tri mjesta.

Od ove godine uvodi se nova kategoriju Maškaranih, koja je revijanog tipa, ne vozi se na vrijeme i za koju je opredjeljen bogat fond robnih kreativnih i novčanih konkretnih nagrada.

"Svjedoci smo da u svakom izdanju trke takmičari nas oduševe svojom kreativnošću, uvođenjem posebne kategorije želimo da istaknemo zahvalnost doprinosu trci. Takođe u ovoj kategoriji nema donje starosne granice i pozivamo najmlađe da testiraju svoje sposobnosti u pratnji roditelja.

Vidimo se 25.02 u Herceg Novom na trci sa najboljim provodom i to za sve generacije!" - poručuju iz NVO Maškare.

Trka karića Karotrc se održava u okviru 55. Praznika Mimoze u Herceg Novom, organizator trke je Nevladino udruženje Maškare.

Izvor: NVO Maškare

Коментари

PROMO

SHN STAV

PREVODILAC

ARHIVA

Прикажи више

PRATITE SHN