• SVE VIJESTI

Od 1. jula naplata parkinga tokom svih sedam dana. U službi i "paukovi"


Parking servis će od 01.07.2024. do 01.09.2024. godine vršiti naplatu parkiranja na svim obilježenim parking mjestima na opštim parkiralištima od ponedjeljka do nedjelje, od 7 do 24 časa. - saopšteno je iz ovog preduzeća.

Osim toga vrebaju i "Paukovi". Naime, Parking servis od prije desetak dana raspolaže sa 2 specijalna vozila “PAUK”.

"U cilju što boljeg regulisanja mirujućeg saobraćaja i suzbijanja nepropisnog parkiranja u toku ljetnje turističke sezone na području rivjere, te zbog gužvi u saobraćaju na magistralnom putu od Sutorine do Kamenara pojavila se potreba za nabavkom još jednog specijanog vozila “PAUK”. Riječ je o specijalnom vozilu marke DAF sa najsavremenijom opremom što će u značajnoj mjeri unaprijediti obavljanje redovnih aktivnosti i poslovanje Službe povjerenih poslova premiještanja vozila. Vozilo će se naći na ulicama Herceg Novog nakon završetka obaveza oko registracije." - objašnjavaju iz Parking servisa.

Parking servis sarađuje sa Komunalnom policijom i Komunalnom inspekcijom po čijim nalozima se vrši premještanje nepropisno parkiranih vozila. Time se, kako kažu, štite javne površine od ugrožavanja i njihovog nenamjenskog i protivpravnog korišćenja.

Izvor: Parking servis HN

Коментари

SHN STAV

PREVODILAC

ARHIVA

Прикажи више

PRATITE SHN