• SVE VIJESTI

Institut počeo sa radom. Prva grupa 35 osiguranika FZZO

Foto: Hercegnovska svaštara

Druga faza Instituta Dr. Simo Milošević u Igalu danas nakon više od 3 mjeseca i velikih teškoća ponovo otvara vrata. 
"Tokom sedmice dolazi prva grupa od 35 osiguranika Fonda zdravstva a kasnije očekuju dolazak penzionera i članova Sindikata na rehabilitaciju." - rekao je medijima direktor marketinga Nikola Mračević.
Biće ispoštovane sve epidemiloške mjere a povoljnost je što Institut ima veliki prostor te će i ishrana biti ogranizovana u restoranu sa udaljenim stolovima za kojima će moći da sjede samo po dvoje pacijenata.
Iako je na čekanju 500 pacijenata  prijem će se obavljati postepeno da bi se izbjegle gužve pa če tako do kraja sedmice na terapijama biti oko 150 korisnika Fonda.
"Pacijenti će biti primljeni sa negativnim PCR testovima, a ukoliko ih nemaju mogu uraditi brzi antigenski test u Institutu za 20 eura, baš kao i samoplatežni, koji se već najavljuju." - objašnjava Mračević.
Još uvijek se ne zna ništa pouzdano o dolasku Norvežana i Holanđana tako da će za sad biti otvorena samo druga faza a otvaranje starog stacionara zavisiće od inostranog tržišta. Za sada su skoncentrisani na domaće i regionalno tržište, očekuju se gosti i iz Rusije i bivšeg SSSR-a dok su cijene prilagođene EX-YU tržištu. Primjera radi, pun pansion u dvokrevetnoj sobi, sa pet terapija, odnosno bolesnički dan sa ljekarskim pregledom košta 51 euro, sa boravišnom taksom.

Коментари

PROMO

SHN STAV

PREVODILAC

ARHIVA

Прикажи више

PRATITE SHN