• SVE VIJESTI

Svjetski dan voda - Branko Martinović, naj radnik „Vodovoda“, zahvalnice za 10 radnika

foto: "Vodovod i kanalizacija” Herceg Novi

Svjetski dan voda, 22. mart, obilježen je i u hercegnovskom preduzeću "Vodovod i kanalizacija". Tim povodom, po četvrti put, najboljim zaposlenicima dodjeljene su nagrade i pohvale. Pohvaljeno je 10 radnika a nagrađen je jedan zaposleni. Kako kažu iz rukovodstva Vodovoda, njihovi radni zadaci podrazumijevaju da se građanima i gostima obezbijedi svakodnevni dotok kvalitetne vode 24 sata dnevno.

Iz menadžmenta ističu da su radnici nagrađeni za savjestan, odgovoran i predan rad, čime su dali značajan doprinos u očuvanju vode kao važnog resursa.

Zahvalnice za rezultate postignute tokom 2020. godine su dodijeljene: Gaši Nazmiju, Beriša Ahmetu, Miodragu Terziću, Mirjani Simović, Luki Radoviću, Lazaru Terziću, Gaju Vaviću, Marku Vujičiću, Miloju Tomoviću i Draganu Lončaru. 

Nagradu za najboljeg radnika u 2020. godini dobio je Branko Martinović zaposlen u Radnoj jedinici Baždarnica.

Odluku o pohvalama i nagradi donijela je komisija: Nikola Raičević, Slavko Porobić i Neđo Rajević.

Svjetski dan voda ove je godine obilježen pod sloganom „Koliko cijeniš vodu?“

Iako se Svjetski dan voda u čitavom svijetu obilježava u uslovima pandemije korona virusa, u ViK Herceg Novi su četvrti put upriličili dodjelu zahvalnica.odsjećaju da se ovogodišnjim sloganom „Koliko cijeniš vodu? “ ukazuje da je voda najvažniji resurs i da je bitno podići globalnu svijest o važnosti zaštite voda.

Коментари

PROMO

SHN STAV

PREVODILAC

ARHIVA

Прикажи више

PRATITE SHN