• SVE VIJESTI

(VIDEO) Zbog loših vremenskih uslova, Međunarodni festival klapa večeras u Domu kulture Bijela

Festival iz 2017-e

Deset klapa iz Kotora, Tivta, Bara, Herceg Novog, kao i hrvatskih gradova Orebić, Donji Rat, Lastovo, Konavle i Posušja iz BIH nastupiće večeras na 6. Međunarodnom festivalu klapa.

Program je bio planiran u parku "Boke", ali će zbog najavljenih padavina biti održan u Domu kulture Bijela. Svi zainteresovani pozvani su da uživaju u klapskom pjevanju, a početak programa zakazan za 20 časova.

Nastupiće klape: „Incanto“ i „Maris“ iz Kotora, „Jedinstvo“ iz Bara, „Jadran“ iz Tivta“, mješovita klapa „Geta“ iz Orebića, ženska klapa „Ladesta“ sa Lastova, „Batuda“ iz Donjeg Rata, „Zvizdan“ iz Posušja, „Cavtajke“ iz Konavala, kao i domaćin, „Castel Nuovo“ iz Herceg Novog.

Festival je revijalnog karaktera, svaka klapa će izvesti po dvije, odnosno tri numere, a ideja je da na repertoaru budu pjesme koje su publici dobro poznate.

Organizator Festivala je NVO „Međunarodni festival klapa Herceg Novi“, pokrovitelji Opština Herceg Novi i Turistička organizacija Herceg Novi, tehnička podrška JUK Herceg Fest, a salu Doma kulture ustupila je Mjesna zajednica Bijela.

Izvor: Opština HN

PROČITAJTE JOŠ:

Deset klapa na predstojećem 6. festivalu u Herceg Novom ovog vikenda



Коментари

PROMO

SHN STAV

PREVODILAC

ARHIVA

Прикажи више

PRATITE SHN