• SVE VIJESTI

Širom svijeta pali Facebook i Instagram


Korisnici društvenih mreža Facebook i Instagram danas od 16 časova ne mogu pristupiti svojim nalozima i, kako bi se reklo u šali, moraće početi stvarno komunicirati.

Naime, bilo da ste htjeli pristupiti sa računara ili preko mobilnog telefona to niste mogli. Pokazuje se "Prijavite se ponovo" , iako ste već bili prijavljeni, ali to nije moguće uprkos unošenju lozinki. Veliki broj ljudi dobija obavještenje da je došlo do blokiranja pristupa nalogu, te da im je lozinka netačna. Instagramu ne finkcioniše feed a problemi su i u funkcionisanju Messengera.

Ali problem nemaju samo crnogorski korisnici, u ovom momentu izgledno je da je pad globalan jer su isti problemi prijavljeni u mnogim zemljama širom svijeta.

Kako je prenio zagrebački Večernji list, mnogi su se javili platformi DownDetector koja prati probleme s društvenim mrežama. Međutim, razlog pada mreža još uvijek nije poznat. 

"Korisnici širom svijeta, pišu strani portali, ne mogu pristupiti ni drugim Meta-platformama, poput Messengera i Threadsa, društvenoj mreži pokrenutoj prošlog ljeta kao odgovor na X, poznatiji kao bivši Twitter. S druge strane, izgleda da Whatsapp, kako nam javljaju čitatelji, korisnik nije pogođen ovim prekidom rada." - prenosi Večernji list.

PROČITAJTE JOŠ: Idemo dalje, opet možemo "visiti" na mreži - profunkcionisali Facebook i Instagram. Otkriven mogući uzrok pada



Коментари

PROMO

SHN STAV

PREVODILAC

ARHIVA

Прикажи више

PRATITE SHN