• SVE VIJESTI

(VIDEO) Koncert na vodi Vlada Georgijeva - zabrljani spektakl


Dugoočekivani spektakularni “Koncert na vodi 2” Vlada Georgieva, upriličen je sinoć u gradskoj luci Škver, pred mnogobrojnom publikom kako na kopnu, tako i moru, barkama i drugim plovilima.

Kako što je Georgiijev i najavio u susret koncertu, priredio je senzacionalan nastup uz dosta uzbudljivih koreografija, scenskog letenja i pirotehnike. Jedinstvena bina pozicionirana u vodi doprinijela je autentičnoj atmosferi, te je dala posebnu notu repertoaru pjevača iz karijere duge više od dvije decenije među kojima su “Mi nismo mi”, “Anđele”, “Iskreno”, a atmosfera je došla do usijanja izvođenjem ljetne himne “Tropski bar” kada se Georgievu na sceni priključio muzičar Igor Lazić Niggor. 

Koncertu su prisustvovali Stevan Katić, predsjednik Opštine koja je inače, pored MTEL-a, bila jedan pd sponzora, i ministarka kulture Tamara Vujović.

"Opština Herceg Novi je dala maksimalnu podršku gospodinu Georgievu za organizaciju ovog koncerta. Ovo je izuzetno lijepa promocija za grad Herceg Novi i cijelu Crnu Goru, jer ovo je jedan zaista lijep događaj na jednoj specifičnoj lokaciji koja je veoma zahtjevna za organizaciju ovakvih događaja. Gospodin Georgiev se usudio da po drugi put u 20 godina organizuje takav koncert. Zaista vidimo da je atmosfera večeras lijepa, da je veliki broj posjetilaca na koncertu, da je veliki broj gostiju stigao u Herceg Novi zbog same organizacije ovog koncerta,” naveo je Katić.

Mimistarka kulture saopštila je da je ovaj koncert kruna jedne karijere i jedan veliki jubilej koji slavi naš sugrađanin Vlado Georgiev, a to je 20 godina od fantastičnog prvog koncerta na vodi koji je bio 2004. godine.

"Mislim da je ovo praznik njegove karijere i hvala mu što je odlučio da organizuje ovakav spektakli i da ga ponovo podari svome gradu. Što se tiče grada, naravno da je značajno koliko je ljudi večeras ovdje. Vlado radi tradicionalne koncerte u Herceg Novom u ovo vrijeme godine, međutim, ovo je nešto što prevazilazi sva naša očekivanja što se tiče opreme i zvuka, tako da očekujemo da sva publika uživa,” navela je ministarka Vujović. 

No gradonačelnik i ministarka kao da nisu bili na istom događaju kao i brojni građani i gosti.

Naime, dok je mnogo toga bilo sjajno, bilo je i "mrlja" koje su ostavile gorak ukus i razočarenje jednom dijelu publikeo čemu svjedoče snimci i svjedočenja posjetilaca.

Najprije, početak koncerta i pojavljivanje Georgijeva na pozornici kasnilo je više od sat i po vremena a kada se konačno pojavio, bio je u primjetno alkoholisanom stanju uz  nekontrolisane pokrete, posrtanja i saplitanja po bini što i nije baš oličenje poštovanja publike i grada.

Video možete pogledati na ovom linku

Izvor: Mediabiro / Portal Analitika/ N1 / Blic 

Коментари

SHN STAV

PREVODILAC

ARHIVA

Прикажи више

PRATITE SHN